Terugbetalingsbeleid

Je hebt het recht om producten die je bij ons hebt gekocht gedurende 14 dagen na levering te retourneren. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, mogen de producten niet gedragen of gebruikt zijn en moet je artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, met kaartjes en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig. Als we merken dat de producten beschadigd of vuil zijn, of als ze duidelijk versleten zijn, hebben we het recht om de geretourneerde producten te weigeren.

Portokosten voor het retourneren van het pakket zijn voor eigen rekening. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourverzoek aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

Binnen 30 dagen betalen we het bedrag van de geretourneerde goederen terug, exclusief verzendkosten. De kosten voor het opnieuw verzenden van de goederen naar Ridges & Steam moeten altijd door de klant worden betaald.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor elke retourvraag op hello@ridgesandsteam.be.

Beschadigingen en problemen
Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen juist.

Ruilen
De snelste manier om er zeker van te zijn dat u krijgt wat u wilt, is door het item dat u heeft te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, een afzonderlijke aankoop te doen voor het nieuwe item.

Retourkosten

De verzendkosten voor het retourneren of ruilen van het pakket dient u zelf te betalen.

Retourneer de goederen per koerier naar het volgende adres: Hippoliet Van Peenestraat 29, 9030 Mariakerke, België. Neem contact met ons op via hello@ridgesandsteam.be als u artikelen persoonlijk op bovenstaand adres wilt afleveren.

We raden aan om artikelen per koerier terug te sturen met een track en trace mogelijkheid. In dit geval weet je zeker dat het pakket veilig wordt afgeleverd. Ridges and Steam is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen

Helaas kunnen we geen retourzendingen of ruilingen van uitverkoopartikelen of cadeaubonnen accepteren.

Terugbetalingen

Zodra de retourzending is geaccepteerd, betalen we het bedrag van de geretourneerde goederen terug, exclusief verzendkosten. De kosten voor het opnieuw verzenden van de goederen naar Ridges & Steam zijn altijd voor rekening van de klant. Houd er rekening mee dat het tot 15 werkdagen kan duren voordat het terugbetaalde bedrag zichtbaar is in uw betaalmethode. Als u via bankoverschrijving heeft betaald, zou het erg handig zijn als u contact met ons opneemt en ons uw IBAN en BIC voor de bankoverschrijving doorgeeft.