Verzendbeleid

VERZENDING


Verzendkosten:

  • BELGIË
   Verzendkosten voor België zijn 5,70€ naar uw huisadres, 4,40€ naar een Bpost pakketpunt, gratis levering vanaf 150€. Als u de voorkeur geeft aan lokaal afhalen in Gent, selecteert u 'afhalen' en beantwoordt u uw bestelmelding om de afhaaldatum en -tijd af te spreken.
  • NEDERLAND, FRANKRIJK, DUITSLAND & LUXEMBURG
   10,60€ voor Frankrijk, gratis verzending vanaf 250€
   7,90€ voor Duitsland en Nederland, gratis verzending vanaf 200€
   8,90€ voor Luxemburg, gratis verzending vanaf 250€
  • ANDERE LANDEN: Neem contact met ons op en wij berekenen uw verzendkosten

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met alle trackinginformatie. Bestellingen worden binnen 2 tot 3 dagen na ontvangst van betaling verzonden.
We maken voornamelijk gebruik van Bpost als onze verzendprovider, maar het is mogelijk dat er voor andere verzendproviders wordt gekozen.

RETOUREN

We hopen dat je alles aan je bestelling leuk zult vinden, maar als je niet helemaal tevreden bent, kun je deze ruilen of retourneren door de volgende stappen te volgen:
 • Stuur ons binnen 14 dagen na de dag van levering een e-mail op hello@ridgesandsteam.be met de reden van de retourzending en uw bestelnummer. Aanvragen die na deze periode worden verzonden, worden niet geaccepteerd.
 • We zijn altijd op zoek naar feedback, dus laat het ons weten als u ideeën heeft om ons te helpen ons te blijven verbeteren.
 • De artikelen die je wilt retourneren moeten in perfecte en originele staat verkeren en mogen niet gebruikt, gewassen of op enigerlei wijze beschadigd zijn. Alle originele labels dienen nog aan de kleding te zitten.
 • Stuur het/de artikel(en) op eigen kosten naar dit adres: Ridges & steam, Hippoliet Van Peenestraat 29, 9030 Mariakerke (Gent), België of neem contact met ons op als u artikelen persoonlijk op bovenstaand adres wilt afleveren.
 • Ridges & Steam kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor producten die verloren gaan tijdens het transport. Tot het moment dat uw pakket op bovenstaand adres is ontvangen, blijft het de verantwoordelijkheid van de klant. Het is aan jou om te bewijzen dat het betreffende pakket naar ons is teruggestuurd.
 • Na ontvangst van uw product(en) en zodra uw retourzending is goedgekeurd, wordt de waarde van de aankoop terugbetaald. Portokosten voor geretourneerde producten, evenals de oorspronkelijke verzendkosten worden niet terugbetaald.
 • Artikelen worden op eigen risico geretourneerd. Het is aan jou om te bewijzen dat het betreffende pakket naar ons is teruggestuurd. Wij raden u aan om artikelen per koerier terug te sturen met een track en trace mogelijkheid.
 • Artikelen op verkoop- en cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd of geruild.